OM OSS

Kolon reklame AS holder til på idylliske Nøtterøy, kun et steinkast fra Tønsberg. I våre lyse lokaler finner du både designere, produksjonsmedarbeidere og montører.

Vi har en maskinpark bestående av UV-bord/plateskriver, folieplotter og papirprint, gravering, laserkutt og tekstiltrykk . I tillegg har vi en stor hall for bl.a foliering av biler, båter, møbler m.m.

Bedriften ble etablert i 2002, så vi har over 20 års erfaring med spennende oppgaver for både nasjonale, lokale og internasjonale kunder. Kunden står selvfølgelig alltid i fokus og på lag med kunden skaper vi løsninger som gir et ekstra blikkfang. Med store smil rundt munnen og ekstra service, så strekker vi oss så langt det lar seg gjøre for å oppnå kundens visjoner og mål.

Kom gjerne innom for en hyggelig og uforpliktende prat. Vi har kaffen klar og kanskje vil du t.o.m få nye ideer til bedriften din!

 

Nyhetsbrev

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
Personvern(Påkrevd)